Detajet e prones

DRS-0618-009 Shitet toke bujqesore ne Durres - Durres

Property ID : DRS-0618-009

Shitje 25,000 Euro per dylym - Toka

Shitet toke bujqesore ne Durres
Ka nje siperfaqe prej 5200 m2
Toka eshte rrethuar brez betoni dhe rrjete teli me poshte.
Ne zonen ku eshte trualli lejohet ndertimi i vilave.
Dimensioni truallit eshte 40 x 130 m
Ka leje rrethimi
Eshte e paisur me certifikate pronesie
Cmimi 25.000 euro / per dylym

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme