Detajet e prones

DRS-917-004 Shitet biznesi i nje bar-restoranti ne zonen e Vollges ne Durres - Durres

  • received_1835628876749405
  • received_1835628993416060
  • received_1835628876749405
  • received_1835628993416060
  • received_1835629233416036_Copy1

Property ID : DRS-917-004

Shitje 50,000 Euro - Restorant

Shitet biznesi i nje bar-restoranti ne zonen e Vollges ne Durres
Lokali ka nje sip te brendshme prej 206 m2 dhe sip te jashtme 110 m2 e cila eshte ne pronesi me certifikate.
Puna ne lokal eshte ne vazhdime e siper .
Lokali eshte totalisht i arreduar.
Qeraja aktuale eshte 1200 euro/muaj.
Xhiro mujore e marre ne baze te mesatares vjetore eshte 19000 euro
Cmimi i shitjes se invenstimit eshte 50.000 euro

  • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme