Detajet e prones

TRR-0419-1386 Jepet me qera ambient i ndare ne dy kate ndodhet ne Rrugen e Dibres. - Tirane

  • 8
  • 10
  • 13

Property ID : TRR-0419-1386

Qera 2,000 Euro muaji - Ambjente biznesi

Jepet me qera ambient i ndare ne dy kate ndodhet ne Rrugen e Dibres.
Kati i pare mbi toke 220 m2.
Eshte me dy porta, para dhe mbrapa.
Eshte siperfaqe e hapur, por mund te ndahet sipas deshires.
Ka fasade xhami 10 m me pamje nga rruga kryesore.
Kati nentoke ka nje siperfaqe 240 m2 nga rruga kryesore eshte me shkalle zbritje por me fasade xhami me ndricim.
Nga pjesa mbrapa duke patur pjerrtesi eshte me shkalle me ngjitje me ndricim natural.
Siperfaqe totale 460 m2.
E pershtateshme per supermarket, banke, showroom, call center, klinike spitalore, laborator etj.
Cmimi i qerase 2000 euro/muaji

  • :
Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme