Detajet e prones

TRR-0419-1439 Jepet me qera ambjent per zyra ndodhet 10 m larg , karshi Gjykates se Rrethit, ne bulevardin Gjergj Fishta! - Tirane

Qera 550 Euro muaji - Ambjente biznesi

Jepet me qera ambjent per zyra ndodhet 10 m larg , karshi Gjykates se Rrethit, ne bulevardin Gjergj Fishta!
Ne nje zone ku jane te perqendruara shum zyra avokatie, noteri , dhe studio ligjore.
Ka nje siperfaqe prej 70 m2 , jepet bosh.
Ndodhet buze rruge kryesore
Cmimi i qerase 65,000 leke/ muaji ose 550 euro/ muaji

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme