Detajet e prones

TRR-0419-1553 Jepet magazine me qera ndodhet ne autostraden Tirane-Durres!! - Tirane

  • 9
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Property ID : TRR-0419-1553

Qera 4,000 Euro muaji - Magazine

Jepet magazine me qera ndodhet ne autostraden Tirane-Durres!!
Ka nje siperfaqe prej 900 m2 dhe ka lartesi 7 m.
Ndodhet buze rruge
Futet maunja brenda.
Ka siperfaqe trualli rreth 900 m2, e rrethuar e shtruar dhe e sitemuar dy porta me vete me mundesi hyrje dhe dalje te mauneve
Eshte ndertim i ri me standarte te kohes, trefazor, uje drita 24 ore.
Sistem kamera dhe elemente sigurie.
Ka kabin te tensionit 240 kilovolt me vete , pus uji me pompe me vete.
Cmimi i qerase 4000 euro me taksa/ muaji

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme