Detajet e prones

TRR-0419-1845 Jepet me qera Objekt ndertimi per Magazinim, linje prodhimi, fasoneri, kompani te ndryshme elitare. - Tirane

Property ID : TRR-0419-1845

Magazine me qera 4,000 Euro - Magazine

Jepet me qera Objekt ndertimi per Magazinim, linje prodhimi, fasoneri, kompani te ndryshme elitare.

Eshte e porsa ndertuar me projekt, standarte dhe parametra bashkekohere te BE-se.

Siperfaqia Totale  e truallit 3850 m2

Baza e ndertimit 1000 m2

Siperfaqja e magazines 2000 m2 ne dy kate e organizuar me ambiente zyrash dhe magazinim apo linja prodhimi te cdo lloji.

Projekti eshte parashikuar per nje komunikim perfekt mes dy kateve me shkalle dhe ashensor.

Me ambiente komode pune, qetesie dhe relaksi.

E rrethuar dhe elemente te larte sigurie me sistem kamerash termike dhe vidio.

Siperfaqia e lire e truallit 2850 m2 qe sherben per parkim makinash dhe traelera.

Ndodhet ne zonen e Vaqarrit me infrastrukture shume te rregullt me funksion industrial.

Cmimi I qerase 4000 euro/muaji

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme