Detajet e prones

TRR-0419-1864 Jepen me qera dy magazina ndodhen ne peze. - Tirane

Property ID : TRR-0419-1864

Magazine me qera 480 Euro /muaji - Magazine

Jepen me qera dy magazina ndodhen ne peze.

Magazina nr.1 ka siperfaqe prej 200 m2 dhe eshte 5 m e larte.

Magazaina nr.2 ka siperfaqe prej 110 m2 dhe eshte 4 m e larte.

Kane secila zyra brenda.

Kane 200 m oborr jashte.

Cmimi i qerase mujore per magazinen nr.1 eshte 40.000 leke/muaji

Cmimi i qerase mujore per magazinen nr.2 eshte 20.000 leke/muaji

Cmimi i qerase mujore per te dyja 60.000 leke/muaji

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme