Detajet e prones

 TRR-0419-1866 Jepet me qera magazine ndodhet ne Elbasan - Elbasan

Property ID :  TRR-0419-1866

Magazine me qera 2 Euro /m2 - Magazine

Jepet me qera kapanon ndodhet ne Elbasan

Ka nje siperfaqe prej 3066 m2

Ka nje siperfaqe trualli prej 4600 m2

Ka lartesi 7 metra  .Eshte me 2 vinxha njeri 15 ton  dhe tjetri 5 ton.

Qeraja 1.5 euro/ m2

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme