Detajet e prones

TRR-0618-1179 Vile me qera ne Kombinat - Tirane

 • 1b261233-7139-45bd-82ca-5967e37bf0ea
 • 9a80c8fe-d00f-42a6-91f1-16ad55e85413
 • 9ff8b4c8-c2b2-438d-b205-92098af8ff0a
 • 28c4fde7-d081-4c50-b47e-0eef564233fd
 • 43fcd8bb-790e-4fea-9ee4-41a9a5856d58
 • 64ab937a-7629-4ec4-adb7-60653ea68bd3
 • 80f87a58-0685-4dd7-b471-af47481472b7
 • 92e16ac6-97f3-4934-9cf1-b21612984ec7
 • 261aacde-928b-45c9-bb09-36d184f213b4
 • 0969d7f4-362a-420c-baf8-765779568f24
 • 5749fe5a-9598-4651-a66c-26f307d50267
 • 6344d2da-b949-42f8-8578-ce011d71558f
 • 6583f2c7-9241-4f5b-b4f5-72429a504e8d
 • 91981a35-e3ce-431b-9faa-1e301016876c
 • 098974ce-cb6f-49cb-9bdb-3694ec0f3042
 • a82ebe23-b646-4cee-aca2-9bef1f925624
 • a11053bd-e50f-4a23-91ce-42b8fb0c803b
 • b28dfc4b-7a80-460b-aa5a-b4d82a9a9940
 • c2a53c7a-6f52-42d1-a283-41533fe38509
 • cad5c51b-3b98-48cd-a320-28e2b2a7b596
 • d2544373-af4f-4001-a94d-229bf16cf329
 • dd2a7cf5-feb6-46df-8157-6a38a64457c4
 • e4b9cea0-bb90-40e1-86f3-d7872ecd655d
 • eb89e69d-7ba8-4042-abbb-8e4db245cc8d
 • ee1420dc-3e8a-4f3d-851b-3630e1a9bc6a

Property ID : TRR-0618-1179

Qera 1,000 Euro - Vila

Jepet me qera vile në zonën e kombinatit . Vila eshte 3 katëshe dhe disponon dokumentacion të rregullt hipotek, orientimi nga Lindja.
Jepen me qera të tre katet e vilës.
Objekti është ndërtim shumë cilësor, komunikon nga kati në kat me shkallë të brendshme dhe shkallë të jashtme.
Me dy hyrje të veçanta të jashtme, në varësi të qëllimit të përdorimit.
Sipërfaqja e kateve është:
Kati i parë 130 m2
Kati i dytë 150 m2
Kati i tretë 150 m2
Sipërfaqjae truallit përfshirë dhe objektin është 250 m2.
Vila është e rrethuar me mur rrethues, lulishte dhe vend parkim.
Çdo kat është i organizuar me hapësira të bollshme, sallone, dhoma, ballkone, verandë dhe tualete.
Pothuaj të gjitha dhomat janë të pajisura me kondicioner.
Objekti është shumë i përshtatshëm për Qendra të funksioneve të ndryshme, Shoqata, Call Center, Laboratorë, Klinika, Kopshte, Shkolla, Biznese etj.

Cmimi 1000 euro/muaji

 • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme