Detajet e prones

TRR-0618-1228 Jepet me qera truall + 3 magazina ne Kombinat - Tirane

  • foto-jo-disponibel

Property ID : TRR-0618-1228

Qera 1,000 Euro muaj - Magazine

Jepet me qera truall + 3 magazina ne Kombinat.
Truall i rrethuar me porte me vete
Trualli ka siperfaqe prej 1280 m2
Magazina e pare 168 m2 ka lartesi 4 m
Magazina e dyte 160 m2
Magazina e trete 120 m2
Ka gjithashtu dy zyra dhe tualet
Ka vend parkimi te mjaftueshem per disa kamiona dhe makina
Cmimi 1000 euro/muaji

  • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme