Detajet e prones

TRR-0618-1259 TRR-0618-1259 Jepet me qera Hotel ne qender te Tiranes - Tirane

Property ID : TRR-0618-1259

  3,500 Euro muaJ - Hotel
8 Dhoma Gjumi10 Tualet  Shto ne liste Printo

Jepet me qera Hotel ne qender te Tiranes , ne nje nga zonat me Elitare te tiranes.
Jane 8 dhoma nga te cila 4 dhoma dopjo kink size double room.
Dy triple( treshe), 1 suite ( apartament) lavanteri, recepsion , holl, ka nje restorant ne funksion te hotelit qe e ka dhene me qera.
Qeraja mujore 3500 euro , kontrata behet 5 vjecare me te drejte rinovimi dhe per 5 vite te tjera nga te cilat 6 muaj garanci kontraktuale ku 6 muajet e fundit te vitit te 5 jane te paguara kur perbushet kontrata me vlere totale 21.000 euro e garancise ,
muaji i pare i qerase 3500 euro ,1750 euro komision agjensie ,( 50 % e muajit te pare te qerase )
Kontrata mbyllet ne total me vleren 26.250 euro
Neqoftese behet Parapagim nje vit qeraja ulen ne 3000, garancia prej 6 muajsh qendron dhe ne rastin kur pagesa behet per nje vit.
Cmimet e dhomave triple (treshe ) 70 euro /nata
Cmimi i dhomave dyshe 50 euro/nata
Cmimi i dhomave stuite 100 euro/ nata
Biznes eshte 5 vjecar.zakonisht dhomat jane te zenat 100 %. cdo dite dhe te dokumentuara me fatura dhe liber shitjeje
Hoteli ka kontrata te rregjullta me agjensite turistike te njohura , te gjitha kontratat i kalojne pales qeramarrese.

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme