Detajet e prones

TRR-0618-1266 Jepet me qera hotel ne qender te Tirane - Tirane

Property ID : TRR-0618-1266

Qera 2,500 Euro muaji - Hotel

Jepet me qera hotel ne qender te Tirane
Hoteli ka 8 dhoma nga te cilat :
Kati i trete ka 1 dhome teke , 1 dyshe , 1 treshe
Kati i katert eshte i organzizuar ne 2 dhoma dopjo
Kati i peste eshte i organizuar ne 1 dhome teke , dhe 2 dopjo
Hoteli ka kater kate 3 ,4 ,5 recepsionin ,barin ,
Cmimet e dhomave 2000 leke dhomat teke
3000 leke dhomat dyshe
3500 leke dhomat treshe
Operon me booking
Ka mundesi per parkim
Cmimi i qerase 2500 euro/muaji
Shitet dhe si biznes 25.000 euro

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme