Detajet e prones

TRR-0618-1329 Jepen me qera zyra ne Qender te Tiranes ne rrugen Rr. Abdi Toptani - Tirane

Property ID : TRR-0618-1329

Qera 5,000 Euro muaji - zyra

Jepen me qera zyra ne Qender te Tiranes ne rrugen Rr. Abdi Toptani
Ndodhen ne katin e 9 te banimit
Ka nje siperfaqe prej 452 m2
Ambienti mund te trajtohet dhe ne 2 pjese nga 226 m2 secila
Cmimi i qerase 5000 euro/muaji (perfshire taksen dhe nje vend parkimi)

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme