Detajet e prones

TRR-0618-1340 Jepen me qera ambjente ne tirane te re , prane Bllokut - Tirane

Property ID : TRR-0618-1340

Qera 16,000 Euro muaji - Ambjente biznesi

Jepen me qera ambjente ne tirane te re , prane Bllokut
Kati i dyte me siperfaqe prej 1000 m2 , me cmim 12 euro/ m2
Kati i pare me siperfaqe prej 132 m2 , me cmim 4000 euro/ m2
Cilesi shum e larte ndertimi
Jepen me qera dhe vec e vec dhe te dyja katet bashke
Jane me shkalle te brendshme
Jane te pershtatshme per biznese elitare
Cmimi i qerase per te dyja 16.000 euro/muaji

  • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme