Detajet e prones

TRR-1217-788 Jepet me qera nje objekt ndertimi,pallat i ri,ne qender te Tiranes. - Tirane

  • 40
  • 39
  • 38
  • 37
  • 36
  • 41
  • 34
  • 35

Property ID : TRR-1217-788

Qera 20 Euro m2 - Hotel

Jepet me qera nje objekt ndertimi,pallat i ri,ne qender te Tiranes.
E pershtatshme kryesisht per hotel,si dhe sherbime te tjera te cdo lloji si:
Qender tregetare biznesi,zyra,call center etj.Me keto te dhena:
Objekti eshte konceptuar dhe projektuar si Godine
Sherbimesh sipas normave dhe standarteve Europiane.
Perbehet nga 7 kate mbi tokë dhe 1 kat nën toke.
Akses levizja ne drejtimin vertikal sigurohet nepermjet dy
ashensoreve dhe shkalles, te pozicionuara ne pjesen
perendimore te objektit.
Taraca eshte e shfrytezueshme, me akses hyrje nga kafazi i
shkalles dhe nga puset e ashensoreve.
Godina përfshin fasada të realizuara pjesërisht me vetrata dhe
pjesërisht kallkan.
Fasadat lindore dhe veriore përbëhen, në pjesën më të madhe të
tyre, nga një vetratë e vazhduar me xhama me ngjyra, duke
krijuar nje mozaik te vertete.
Xhamat e vetratave me ngjyra filtrojnë në një mënyrë kromatike dritën në
ambientet e brendshme dhe njekohesisht sigurojne mbrojtjen akustike dhe
termoizilimin.
Struktura është e tipit skelet me kollona dhe tra beton arme.
Kolonat janë të vendosura në perimtër të godinës në mënyrë të tillë që krijojne fleksibilitet në organizimin e ambienteve brendshme të godinës.
Objekti eshte i paisur me mbrojtje nga zjarri, sistem alarmi,
sistem ventilim, aspirim, kondicionim, kamera sigurie.
Cmimi 20 euro/m2

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme