Detajet e prones

TRR-517-658 Zgare me qera ne qender te Tiranes - Tirane

Property ID : TRR-517-658

Dyqane me qera, Qera 1,000 Euro muaj - Ambjente biznesi
1 Dhoma Gjumi  Shto ne liste Printo

Jepet me qera restorant (zgare) e ndodhur ne nje pozicion mjaft te mire
ne nje nga rruget kryesore te Tiranes.
Ambjenti ofrohet me te gjitha pajisjet e nevojshme dhe me aktivitet dhe klientele te ngritur per 5 vjet.
Xhiro mesatare ditore eshte 50.000 – 60.000 leke.(Ne muaj 15 – 16 milione leke.)
Cmimi i qerase 1000 euro/muaj.
Kontrata behet me 4 muaj parapagim prej te cilave:
Muaji i pare i qerase
1 muaj garanci kontraktuale
1 muaj per mospagese uje dritash
1 muaj per garanci per mirembrajtje

50% e vleres se muajit te pare te qerase eshte detyrimi per komisionin e agjensise.

Pra, ne total 4500 euro parapagim.

Qeramarresi duhet te kete eksperience disa vjecare ne kete fushe.

 

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme