Detajet e prones

TRS-0118-854 Shitet frabike prodhimi dhe shperndarje ne Tirane - Tirane

Property ID : TRS-0118-854

Shitje 150,000 Euro - Magazine

Shitet frabike prodhimi dhe shperndarje ne Tirane
Fabrika per prodhimin dhe shperndarje e Akullit.
Eshte prej kohesh ne gjendje pune.
Fabrika siguron fitimi te kenaqeshme mujore.
Eshte nje nder pikat me te rendesishme te shperndarjes se akullit.
Cmimi 150.000 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme