Detajet e prones

TRS-0419-1376 Shitet Toke ne Priske - Tirane

Property ID : TRS-0419-1375

Shitje 110,000 Euro - Toka

Shitet toke ne Priske
Ka nje siperfaqe prej 2200 m2.
E rrethuar dhe e drenazhuar.
Eshte e rivleresuar
Cmimi i shitjes 110.000 euro

  • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme