Detajet e prones

TRS-0419-1415-Shitet toke ne Vaqar, prane shkolles Vellezerve Kajtazi , rruga e Arbanes - Tirane

  • 5
  • 6
  • 7

Property ID : TRS-0419-1415

Shitje - Toka

Shitet toke ne Vaqar, prane shkolles Vellezerve Kajtazi , rruga e Arbanes
Ka siperfaqe prej 3850 m2
Eshte gati me leje ndertimi te miratuar dhe me projekt te gatshem shume planesh per kaponon dhe magazine, shkolle , kompani ,zyra , firma te ndryshme qe ushtrojne aktivitete , fabrike prodhimi , perpunimi sherbime te ndryshme.
Siperfaqja e ndertimit sipas projektit eshte 2000 m2 e ndare ne dy kate nga 1000 m2 secila.
Ne projekt jane parashkuar dhe zyra , tualete per te perballuar kapacitetin e personelit
Siperfaqe e lire e truallit eshte 2850 m2 e cila sherben per parkim makinash , maunesh , gjelberim , ambjente rekretive etj
Cmimi ne bashkebisedim me pronarin .

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme