Detajet e prones

TRS-0419-1424 Shitet truall ne qytetin e Milotit , Burrel

Property ID : TRS-0419-1424

Shitje 250 Euro m2 - Toka

Shitet truall ne qytetin e Milotit , Burrel.
Ka nje siperfaqe totale trualli prej 6300 m2
Me certifikate pronesie
Ne kete truall jane 3 ndertesa , magazine me siperfaqe secila prej 460 m2
Keto magazina jane te privatizuara nga shteti jane blere (89 milion leke ), jane te larta secila nga 6 m2
Ka dhe nje pjese toke livadh me siperfaqe prej 700 m2 , te gjitha me certifikate.
Cmimi i shitjes i tokes + magazinat 25euro/ m2 (I diskutueshem )

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme