Detajet e prones

TRS-0419-1425 Shiten magazine + truall - Tirane

  • 4

Property ID : TRS-0419-1425

Shitje 450,000 Euro - Magazine, Toka

Shiten magazine + truall
Ndodhet përgjatë rrugës nacionale Tiranë-Durrës, 2 km nga qëndra e Kombinatit në njësinë administrative Vaqarr.
Sipërfaqja e pronës është 2500 m2, ku 1500 m2 janë magazina dhe ambiente të tjera.
Prona është me dokumenta të rregullta dhe në një pozicion mjaft të favorshëm për biznes.
Ne kete prone mund te fillohet biznesi qe neser nga tregetaret qe duan te zhvillojne aktivitetin e tyre ne fushen e te berit:
1) Multi servis makinash
2) Tregetimin e makinave te ndryshme (blerje-shitje veturash dhe servisin perkates te shoqeruar me nje lavazh perfekt)
3) Tregetimin e nje pike te konsiderueshme xhamash te te gjitha llojeve
4) Tregetimin e nje biznesi duar-alumin
5) Biznesin e tregetimit te hidro-sanitaresh etj.
Ka dhe shume biznese te tjera qe mund te adoptohet ne keto ambjente.
Cmimi i shitjes 450.000 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme