Detajet e prones

TRS-0419-1460 Shiten Garazhde Prane Freskut. - Tirane

Property ID : TRS-0419-1460

  31 Euro m2 - Ambjente biznesi

Shiten Garazhde Prane Freskut.
Siperfaqja e nje garazhdi eshte mesatarisht 40m2.
Nje garazhd ka 2 vende parkimi per automjete,secili nga 20 m2.
Kane nje lartesi 4m.
Garazhdet me dritare mund te perdoren dhe per magazina.
Garazhdet e tjera mund te perdoren dhe per dhoma frigoriferike,aktivitete biznesi,prodhim lendesh freskuese,fabrike birre, vaji etj.
Uji merret direkt nga depot e selites.
Me siperfaqje totale 376 m2. × 37.500 = 14.500.000 lek
Cmimi i shitje 37.500 leke m/2

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme