Detajet e prones

TRS-0419-1465 Shiten 3 garsoniere ne Rrugen Myslym shyri. - Tirane

  • 4
  • 5
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Property ID : TRS-0419-1465

Apartamente ne shitje 75,000 Euro - Garsoniere

Shiten 3 garsoniere ne Rrugen Myslym shyri. 
Ndodhet ne katin e pare.
Jane te mobiluara secila.
Ne kete siperfaqje eshte siperfaqja e tre gazoniereve se bashku(total 75 m2).Secila nga garzonieret jane me nga 25m ,te cilat jane leshuara vec e vec me qera.Ne katin perdhe jane dhe shkallet e katit te pare me siperfaqje 10 m2.
Keto 10 m po ti shtohet njeres nga garzoniereve , siperfaqja e saj arrin ne 35 m2.
Dhe totali i siperfaqjes shkon ne 85 m2.
Keshtu kemi 2 garzoniere me nje siperfaqje prej 25 m2 dhe nje garzoniere me siperfaqje 35 m2
Ne qofte kerkohen te ndare me vete , behet aplikimi ne hipoteke dhe per dy jave dalin certifikatat perkatese te tyre.
Cmimi i shitje 1000 euro/m2.
Cmimi i shitjes 75.000 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme