Detajet e prones

TRS-0419-1497 Shitet objekt industrial per prodhim konstruksionesh metalike ne ish kombinatin Metalurgjik,Elbasan. - Tirane

  • 1
  • 2
  • 3

Property ID : TRS-0419-1497

Okazione 1,000,000 Euro - Magazine

Shitet objekt industrial per prodhim konstruksionesh metalike ne ish kombinatin Metalurgjik,Elbasan.
Ka nje siperfaqe totale prej 5085m2.
Objekti eshte i pajisur me vinxh,ure per pesha te renda,me makineri perpunimi llamarinash dhe profile hekuri,presa kuposje etj.
Se bashku me objektin eshte edhe magazina e lendes se pare si edhe siperfaqe qarkulluese rreth objektit(rruge,sheshe).
Furnizimi me energji elektrike eshte i pavarur.
Ka qene rapart saldimi , disponon gjithe makinerite per punime hekuri , dhe konstruksione metalike , saldime
Objekti shoqerohet me dokumentacionin perkates .
Cmimi i shitjes 1.000.000 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme