Detajet e prones

TRS-0419-1502 Shitet ambjent komercial ne autostraden Tirane-Durres - Tirane

 • 3
 • 4
 • 6
 • 7
 • 10
 • 13
 • 15
 • 17
 • 18
 • 19
 • 22

Property ID : TRS-0419-1502

Shitje 2,800,000 Euro - Ambjente biznesi

Shitet ambjent komercial ne autostraden Tirane-Durres
Ndertesa eshte e llojit komercial, multifunksionale dhe e pershtateshme per te gjithe llojet e bizneseve.
E pajisur dhe ndertuar me parametrat Europiane te teknologjise se fundit.
Pajisur me sistem aspirim kondicionim central, sistem kunder zjarri me sperkatese (sprinklers) dhe depozite uji 18 mije litershe, drenazhim ne te gjithe siperfaqjen e prones ne thellesi 8 metra shoqeruar me puse per mbledhjen e ujerave, gjithashtu edhe nje drenazhim ne thellesin 1.3 metra.
Nje ekran LED 18 m2 (6×3) eshte instaluar ne tarrace per te reklamuar produktet dhe biznesin.
Ndertesa ka tre kate te shfrytezueshme.
1. Kati nen-tokesor (Garazhd) 900 m2
2. Kati I pare (Showroom) 900 m2
3. Kati I trete (Administrata) 350 m2
Siperfaqe e disponueshme per parkim 3500 m2, toke e rrethuar ne total 4400 m2.
Ndertesa eshte e certifikuar me te gjithe dokumentacionin e nevojitshem.
Certifikate pronesie, leje ndertimi, leje shfrytezimi per te zhvilluar biznes.
Cmimi I shitjes eshte 2,800,000 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme