Detajet e prones

TRS-0419-1532 Shitet Hidocentral ndodhet ne Skrapar , ne kanionet e osumit , ne segmentin Polican-Corovode.

Property ID : TRS-0419-1532

Shitje 2,000,000 Euro  

Shitet Hidocentral ndodhet ne Skrapar , ne kanionet e osumit , ne segmentin Polican-Corovode.
Hidrocentrali ka 1200kw dhe jep 1500kw/ore .
Eshte aktivizuar 1/2e ujit ne perdorim.
Nese uji aktivizohet i plote sipas parashikimeve duhet te nxjerr 1500kw /ore !
Koncesioni eshte 35vjet.
Marr me koncension nga nje shoqeri e huaj
4vite ka qe eshte aktivizuar Hidrocentrali. .
Cmimi i shitjes =2milion €.

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme