Detajet e prones

TRS-0419-1534 Shitet objekt ndodhet ne rrugen nacionale , Tirane -Dajt ne segmentin Tirane -priske, biznes ose banim 4 kate i cili eshte ndertuar ne nje truall me siperfaqe 1000 m2 - Tirane

Property ID : TRS-0419-1534

Shitje 230,000 Euro - Ambjente biznesi

Shitet objekt ndodhet ne rrugen nacionale , Tirane -Dajt ne segmentin Tirane -priske, biznes ose banim 4 kate i cili eshte ndertuar ne nje truall me siperfaqe 1000 m2
Tre kate dhe papafingo. Prona pozicionohet ne nje zone te gjelberuar me peme dekorative , ullishte , ne parkun kombetar te Priske-dajt,eshte shum i favorshem per
biznes prodhimi , restorant bar , kompleks sherbimi , hotel , dhe banimi
siperfaqe totale e ndertimit eshte 384.9 m2
Baza e ndertimit eshte 98.5 m2
Kati i pare me siperfaqe 143.2 m2
Kati i dyte me siperfaqe 143.2 m2
Papafingo me siperfaqe 143.2 m2 e cila eshte e shfrytezueshme , ku mbi te cilen eshte ndertuar catia (siperfaqja e saj nuk perfshihet ne certifikate pronesie )
Objekti eshte i ndertuar si strukture i suvatuar dhe i lyer nga jashte me gjithe cati te perfunduar, por nga brenda eshte i pa perfunduar.
Eshte me certifikate pronesie te rregullt.
Cmimi i shitjes 230.000 euro

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme