Detajet e prones

TRS-0419-1537 Shitet toke ndodhet ne Vaqarr, Tirane!! - Tirane

Property ID : TRS-0419-1537

Shitje 70 Euro m2 - Toka

Shitet toke ndodhet ne Vaqarr, Tirane!!
Ka nje siperfaqe prej 8900 m2
Me dimesione 50 m2 e gjere dhe 180 m2 e gjate
Me certifikate pronesie
Cmimi i shitjes 70 euro/ m2

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme