Detajet e prones

TRS-0419-1554 Shiten paisjet e nje biznesi fast food! - Tirane

 • 10ee6425-010c-4068-bd0d-99af20e32e89
 • 18bd4b11-7e6a-4cd3-840a-4b3af3a4f99b
 • 47e903fe-58ba-476a-b579-7cfbddf96f2b
 • 58b05710-4f38-47ef-9aba-2c43b45f67b4
 • 90e7fb6a-4c80-4382-ab0a-ebfe77f77aa9
 • 3764cc1c-dd99-4c2d-bbb7-b053bdc5f98c
 • 5700e569-9d70-49cc-a682-f303ef056482
 • 71202223-db65-4f47-8d7d-3404035e5701
 • a08566d5-1753-4aa3-a1aa-844c46fa5ca0
 • cf29d6f2-7067-44ee-9cef-de1631e0be36
 • d5a04934-f5db-44ba-9e80-09cf0fb871b6
 • eb37c383-09ea-483b-bdc9-d44409ab29b1
 • ef9e83ca-3b39-4de5-8983-1b03da6bc36f

Property ID : TRS-0419-1554

Shitje 5,000 Euro  

Shiten paisjet e nje biznesi fast food!
Te gjitha pajisje te reja dhe teper cilesore
Shiten me cmim te arsyeshem 5000 euro

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme