Detajet e prones

TRS-0419-1811 Shitet shtepi private ndodhet ne Picalle. - Tirane

Property ID : TRS-0419-1811

Shitje, Toke ne shitje 325,000 Euro  

Shitet shtepi private ndodhet ne Picalle.
Eshte e pabanuar me 200 m2 ndertuar mbi nje siperfaqe trualli 4000 m2.
Ka poziciion strategjik dhe pamje fatastike.
Mbjelle me peme frutore te te gjithe llojeve dhe ullinj shume vjecare.
Cmimi 10.000 leke ( te reja )/m2 (40.000.000 leke te reja ).

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme