Detajet e prones

TRS-0419-1814 Shitet fabrike me linje prodhimi polisteroli ne Vore . - Tirane

Property ID : TRS-0419-1814

Shitje 350,000 Euro - Magazine

Shitet fabrike me linje prodhimi polisteroli ne Vore .
Eshte me siperfaqe 2400 m2 .
Ka rreth 20 vite nje gjendje pune .
Pronari i fabrikes ka sjelle transformator linje energjie 6 kilovolt ,tension 240 kilowat vetem per fabriken nga nje distance e larget prej 6 km .
Ka prodhime shume cilesore .
Fuqia punetore e fabrikes perbehet nga 9 punonjes qe jane :
1 ekonomiste,
1 furnitor shperndarje,
7 specialist prodhimi .
Keta jane punonjes me nje turn nese do behet me dy turne do dyfishohet fuqia punetore ne 18 persona staf .
Fabrika eshte blere 800.000 euro .
Eshte shume e pershtatshme per prodhimet e firmave te ndertimit ,firmat qe merren me sistemet kapote si dhe shume materiale te tjera per ndertim .
Cmimi i shitjes OKAZION 350.000 euro.

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme