Detajet e prones

TRS-0518-958 Shiten apartamente me siperfaqe te pergjithshme: - Tirane

  • 44

Property ID : TRS-0518-958

Shitje 800 Euro m2 

Shiten apartamente me siperfaqe te pergjithshme:
83.2 m2 , siperfaqja neto 77 m2
Ndodhen prane kopshit botanik, ndertime tip vilash me pese kate nga te cilat 2 kate jane parkime dhe tre katet e tjera jane banim.
• Katet e dyta jane apartamente me ballkone,
• Katet e treta jane papafingo.
Ndertimet jane Teper cilesore te standarteve europiane,
fasadat jane me hidroizolim, me instalime ngrohje ftohje,pllaka qeramike kundra lageshtires,zhurmave dhe korozionit,ndodhen ne nje zone mjafte te gjelberuar dhe te qete.
Cmimet Apartamenteve varioine 800-900-1000 euro m2 sipas pozicionit,pamjes,orientimit dhe katit.
Apartamentet jane te pajisur me garazhe ku secili ka parkimin e vet,me cmim 12.000 euro extra

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme