Detajet e prones

TRS-0518-959 Shiten pagafingo ndodhen ne katin e fundit te nje ndertese 5 kateshe - Tirane

  • 33
  • 34 - Copy
  • 35 - Copy
  • 36
  • 37 - Copy

Property ID : TRS-0518-959

Shitje 1,200 Euro m2 

Shiten pagafingo ndodhen ne katin e fundit te nje ndertese 5 kateshe nga te cilat
2 kate jane parkime dhe tre katet e tjera jane banim.
• Katet e dyta jane apartamente me ballkone,
• Katet e treta jane papafingot.
Papafingot kane siperfaqe te pergjithme:
• 126.9 m2 nga te cilat 112.63 sip neto,51.4 verande
• 120.7 m2 nga te cilat 107 sip neto,57.1 verande
• 127 m2 nga te te cilat 112.6 sip neto,51.4 verande
Ndertimet jane teper Cilesore te standarteve europiane,fasadat jane me hidroizolim,pllaka qeramike kundra lagershtires,zhurmave dhe korozionit,ndodhen ne nje zone mjafte te gjelberuar dhe te qete.
Cmimi i papafingove eshte 1200 euro/m2
Cmimi i verandes eshte 1/3 e cmimit te apartamentit 400 euro/m2

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme