Detajet e prones

TRS-0618-1002 Shitet hotel 5 katesh ne uren e Beshirit - Tirane

Property ID : TRS-0618-1002

Shitje 1,050,000 Euro - Hotel

Shitet hotel 5 katesh + karburant ne Uren e Beshirit .
Hoteli eshte me siperfaqe ndertimi 1500 m2.
Perbehet nga 2 restorante ,
4 suita me nga 4+1,
18 dhoma hotelerie me tualet dhe paradhome,
4 holle me 4×4,
terace me sipefaqe 300 m2,
lulishte 800 m2 me konstruksion tulle.
Pronari ka bere nje investime tek hoteli ,infrastruktura dhe karburanti vitin e fundit si :
-Rikonstruksion i dhomave te hoteli
-Rinovimi dhe mobilimi i barit.
-Veshje me grafiato e fasades.
-Ka bere teracen e re
-Ka bere risistemim te infrastruktures, sheshit perpare hoteleit, karburantit, barit, oborrit etj.
Karburanti eshte aktualisht i dhene me qera me cmim 100.000 leke me kontrate 5-vjecare dhe qeramarresi aktual ka bere nje investim prej 50.000 eurosh .
Bleresi i mundshem mund te vazhdoje ta mbaje qeramarresin aktual ose mund te mos e mbaje dhe prishja e kontrates ka vetem penalitet per pronarin prej 50.000 euro (vleren e investimit ) dhe investimin e mban bleresi i ardhshem .
Ka kapacitet per vende parkimi per 50 makina .
Hoteli dhe karburanti nuk shiten vec e vec por bashke me cmimin e shitjes 1050000 euro .

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme