Detajet e prones

TRS-0618-1017 Shiten Magazina +truall ne autostraden KMY-MEZER - Tirane

Property ID : TRS-0618-1017

Shitje, Toke ne shitje 750,000 Euro - Magazine, Toka

Shiten magazina+ truall ne segmentin KMY-MEZEZ,buze rruge.
Ka nje siperfaqe trualli totale prej 3330 m2 me dy porta : porte ballore ne rrugen kryesore dhe porte anesore .
Trualli eshte i sistemuar , i drenazhuar , i shtruar dhe i rrethuar me mur me 2 porta me vete , ka trefazor ,uje .
Brenda kesaj siperfaqeje eshte ndertuar nje magazine me siperfaqe prej 461.5 m2 me certifikate pronesie me vete ,e cila mund te shitet me vete duke ndare nje siperfaqe trualli prej 1330 m2 se bashku me truallin qe ze siperfaqja e magazines .
Kesaj magazine i perket porta anesore me distance 30 m nga rruga kryesore .
Brenda kesaj siperfaqeje te magazines ne katin e dyte e cila funksionon me shkalle nga brenda ka zyra me siperfaqe 60.05 m2 .
Ka dhe 38 m2 rruge per te futur maunet ngarkim-shkarkim.
Cmimi i shitjes truallit prej 3330 m2 + magazine e ndertuar mbi kete truall eshte 750.000 euro.
Cmimi i shitjes i magazines me vete se bashku me 1330 m2 truall eshte 350.000 euro .
Trualli qe mbetet nga siperfaqja e ndare prej 2000 m2 te ciles i perket pjesa ballore e rruges dhe me hyrje me porte me vete po nga rruga kryesore shitet me cmim 200 euro/m2 (400.000 euro ).

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme