Detajet e prones

TRS-0618-1058 Shiten apartamente 2+1 1+1 dhe dyqane ne nje rezidenc , komples te ri midis Selites dhe kodres se diellit - Tirane

Property ID : TRS-0618-1058

Shitje 800 Euro m2 

Shiten apartamente 2+1 1+1 dhe dyqane ne nje rezidenc , komples te ri midis Selites dhe kodres se diellit
Siperfaqe te ndryshme                                                                                                                  Kate te ndryshme
Cmimi 800 euro/ m2  

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme