Detajet e prones

TRS-0618-1095 Shiten apartamente me siperfaqe te ndryshme prane Spitalit Nene Tereza - Tirane

  • 3
  • 4
  • 6

Property ID : TRS-0618-1095

Apartamente ne shitje - Apartamente 1+1, Apartamente 2+1, Apartamente 3+1

Shiten apartamente me siperfaqe te ndryshme prane Spitalit Nene Tereza
Projektuar nga studio Italiane dhe realizuar me teknologjinë më të lartë, me eksperiencën më të mirë europiane në konceptimin e komplekseve rezidenciale.
Kompleks Rezidencial me fokus të veçantë në diellëzimin dhe ajrosjen natyrale dhe vendos një raport të shkëlqyer ndërmjet objektit, gjelbërimit dhe hapësirave publike. foto nr.1726
Arkitektura “e gjelbërt” e projektit, ka në thelb përdorimin e teknologjive të avancuara për optimizimin e efiçencës energjitike, për të garantuar cilësi më të lartë jete.
Apartamentet e fundit për: 1+1, 2+1, 3+1 dhe apartamente luksoze Attic.
Apartamentet propozohen si në versione ekonomike dhe me hapësira të mëdha, dhe janë projektuar në detaje për të ofruar ambiente funksionale dhe ndriçim natyral maksimal
Cmime 750-820 euro/ m2

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme