Detajet e prones

TRS-0618-1096 Shiten apartamente me siperfaqe te ndryshme prane spitalit “Nene Tereza” - Tirane

  • 6
  • 4
  • 3
  • 8

Property ID : TRS-0618-1096

Apartamente ne shitje - Apartamente 1+1, Apartamente 2+1, Apartamente 3+1

 

Shiten apartamente me siperfaqe te ndryshme ne Tirane prane Spitalit “Nene Tereza”
Projektuar nga studio Italiane dhe realizuar me teknologjinë më të lartë, me eksperiencën më të mirë europiane në konceptimin e komplekseve rezidenciale.
Kompleks Rezidencial me fokus të veçantë në diellëzimin dhe ajrosjen natyrale dhe vendos një raport të shkëlqyer ndërmjet objektit, gjelbërimit dhe hapësirave publike.
Arkitektura “e gjelbërt” e projektit, ka në thelb përdorimin e teknologjive të avancuara për optimizimin e efiçencës energjitike, për të garantuar cilësi më të lartë jete.
Apartamentet e fundit për: 1+1, 2+1, 3+1 dhe apartamente luksoze Attic.
Apartamentet propozohen si në versione ekonomike dhe me hapësira të mëdha, dhe janë projektuar në detaje për të ofruar ambiente funksionale dhe ndriçim natyral maksimal.

Apartament 1+1 ,sip. 57,7 m2 , kati i 5 banim ,cmim i shitjes 47,314 euro
Apartament 1+1 ,sip.61,1 m2 , kati i 5 banim , cmim i shitjes 48,900 euro
Apartament 1+1 sip. 57,5 m2 , kati i 2 banim , cmim i shitjes 47,250 euro
Apartament 2+1 ,sip. 99 m2 , kati i dyte banim, cmimi i shitjes 74,250 euro
Apartament 2+1, sip.102 m2 , kati i pare banim , cmim i shitjes 76,500 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme