Detajet e prones

TRS-0618-1111 Shitet nje nga vreshtat kodrinore me prodhuese, me e sistemuar sipas standarteve boterore dhe peisazhit fantastik te periferise se Tiranes - Tirane

Property ID : TRS-0618-1111

Shitje  
10000  m23 Tualet  Shto ne liste Printo

Shitet nje nga vreshtat kodrinore me prodhuese, me e sistemuar sipas standarteve boterore dhe peisazhit fantastik te periferise se Tiranes
Toka me sip  10.000 m2.
Kantina e veres  me sip.2000 m2 ne dy kate.
Kati nentoke me sip. 1000 m2  qe eshte kantina e prodhimit.
Kati i  pare  me sip.1000 m2  Restorant, reklamin, dy dhoma gjumi te Komletuara, nje zyre pritje dhe laboratori.
Tre tualete.
Pike shitje, kuzhine gatimi.
tynel me sip. 500 m2 i ndertuar ne toke me temperature konstate per ruajtjen e prodhimit te veres.
Ne hyrje eshte nje ndertese dy kateshe me sip totale 150 m2 nga te cilat kati magazinim ku se bashku me katin e dyte ideuar per hoteleri.
Ka dhe makineri bujqesore per kultivimin e rrushit dhe prodhim.
Ka 24.000 fidane rrushi ne prodhim.
800 rrenje ullinj.
400 peme frutore:
Mane, qershia, dardha, kumbulla, fiq, kajsi, shege ftonj, arra lajthi etj, fruta  gjate gjithe vitit.
Kantina ka:
Egropomp rrushi, presa, cisterna te riveshura me kemishe nga jashte per ftofje inonsi dhe barik druri, linje mbushje ekektronike dhe linje ambalazhimi perfundimtar me etikete me kapuc etj.
Cmimi total i shitjes
4 milion euro. 

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme