Detajet e prones

TRS-0618-1168 Shitet linje prodhimi vere - Tirane

 • 21
 • 1
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20

Property ID : TRS-0618-1168

Shitje 20,000 Euro euro 

Shitet linje prodhimi vere nga shtrydhja e Rrushit e deri tek taposja dhe amballazhimi i shishes
Teknologji Gjermane Miele
Me te gjitha paisjet sipas fotove
Eshte blere me fatura tatimore 38.000 euro
Cmimi i shitjes  20.000 euro

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme