Detajet e prones

TRS-0618-1169 Shitet Objekt i pershtatshem per hotel te rruga e Dibres . - Tirane

Property ID : TRS-0618-1169

Shitje 1,000 Euro m2 - Hotel

Shitet Objekt  i peshtatshem per hotel te rruga e Dibres .
Me siperfaqe ndertimi 1350 m2 e cila eshte e pa ndare dhe ndahet ne baze te kerkeses se klientit , per suita , dhoma , salla konferencash , bar , restorant
Eshte ne faze ndertimi
Cmimet per dhomat e hotelit 1000 euro/ m2
Cmimet per parkimin 600 euro/ m2
Restoranti dhe bari ne katin e pare 3500 euro/m2

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme