Detajet e prones

TRS-0618-1313 Shitet karburant ne Tirane se bashku me nje hotel dhe 300 m2 garazhe. - Tirane

Property ID : TRS-0618-1313

Shitje 2,000,000 Euro - Ambjente biznesi, Hotel

Shitet karburant ne Tirane se bashku me nje hotel dhe 300 m2 garazhe.
Karburanti ka shitje ne muaj 135.000 litra.
Minimalisht 4000 litra ne dite, , maksimalisht 5000 litra.
Mesatarisht 4500 litra ne dite.
Vetem karburanti eshte dhene ne qera 3000 euro ne muaj.
Ndodhet ne nje pozicion te shkelqyer buze rruge nacionale me fluks dhe levizje shume te madhe nakinash, kamionash, autobuzash.
Cmimi i shitjes 2 milion euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme