Detajet e prones

TRS-0618-1342 Shitet Siperfaqe pyjore 100 Ha kryesisht lis.

Property ID : TRS-0618-1342

Shitje 20 Euro m2 - Toka

Shitet Siperfaqe pyjore 100 Ha kryesisht lis.
Ndodhet ne zonen e elbasanit ,midis  rruges nacionale Elbasan-Berat.
Pike terheqese dhe natyre te qete te virgjer.
Ka pamje fantastike
E pershtatshme per ndertim rezortesh turistike, fshatra turistike etj.
Cmimi i shitjes 20€/m2 

Te dhena specifike

Prona te ngjashme