Detajet e prones

TRS-0618-1346 Shitet ose jepet me qera truall ne laprake - Tirane

Shitje 850,000 Euro - Toka

Shitet  ose jepet me qera  truall ne laprake , me siperfaqe trualli 1520 m2 + ndertim 113.2 x 2 ne dy kate,
Cmimi i shitjes 850.000 euro.
Me qera jep 800 m2 truall dhe ndertim 250 m2 me ball nga rruga kryesore 20 m.
Ndodhet buze rruge krysore
Cmimi i qerase 1500 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme