Detajet e prones

TRS-0618-1370 Shitet magazine ne Maminas , Koxhas , Tirane - Tirane

Property ID : TRS-0618-1370

Shitje 860,000 Euro - Magazine

Shitet magazine ne Maminas , Koxhas 
Perballe toyota.
Ka nje siperfaqe toke prej 6372 m2
5000 m2 eshte kthyer ne truall foto nr.5712
Magazina eshte e gjere 28 m2 dhe gjate 83 m2
Magazina eshte ne gejndje shum te mire
Objekti eshte bosh , pa mbuluar
Me leje ndertimi te miratuar , e zbatuar nga shoqeria teuta constration.
Te gjitha detyrimet e taksave vendore jane e paguara te lejes.
Cmimi i shitjes 860.000 euro 

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme