Detajet e prones

TRS-1015-291 Hotel-restorant ne shitje ne Qender te Krujes - Kruje

  • DHOMA E HOTELIT
  • DHOMAT E HOTELIT 2
  • PAMJA NGA TARACA
  • TARACA
  • TAVERNA

Property ID : TRS-1015-291

Shitje 4,500,000 Euro - Hotel

Hotel-restorant ne shitje ne Qender te Krujes.
Ka nje siperfaqe totale ndertimi prej 3000 m2 te organizuar ne:
Kati 1 eshte parking dhe 6 dyqane
Kati 2 hall + restorant/dasma dhe guzhina kryesore
Kati 3 Disko/Restorant per dasma
Kati 4 Hotel + suite
Kati 5 Hotel + salle konferencash
Kati 6 Hotel
Kati 7 Taraca + Bar/restorant me ambjent te hapur dhe dimrore + Parking nga ana e lindjes
Kati 8 Taverna
Ne pjesen e karkingut ka dhe palester, Lavanderi etj.
Shtrihet ne nje siperfaqe prej 3760 m2.
Ofrohet sic eshte aktualisht ne gjendje pune.
Me dokumenta te rregullta pronesie.

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme