Detajet e prones

TRS-1017-798 Shitet truall prane Poligrafikut dhe Kryegjykates

Property ID : TRS-1017-798

Shitje 120 Euro m2 - Toka

Shitet truall prane Poligrafikut dhe Kryegjykates
Eshte toke per ndertim ne nje zone te studiuar me siperfaqe shfrytezimi 30%
Ka nje pozicione mjaft te mire .
Toka eshte e rrethuar me ullinj shume vjecar dhe eshte e gjelberuar.
Eshte vend mjaft i bukur per te ndertuar shtepi ose vile private
Per shitje ka pjese toke me siperfaqe te ndryshme :700m2,1500m2,400m2 dhe siperfaqe te tjera sipas kersese se klientit .
Eshte e paijsur me certifikate.
Cmimi:120 euro/m2

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme