Detajet e prones

TRS-217-631 Minifabrike kafeje ne shitje, 200 m2 - Kruje

  • 5
  • 6
  • 8

Property ID : TRS-217-631

Shitje 180,000 Euro - Kompleks, Vila

Shitet minifabrike kafeje ne Fushe Kruje me sip. trualli 1600 m2.
Sip e objektit eshte 200 m2.
Objekti dhe trualli jane me hipoteke.
Oborri eshte i rrethuar me porte me vete dhe per mirmbajtjen dhe
per dekorimin e ambjentit te jashtem jane bere 20.000 euro investim.
Ne minifabrike jane te gjitha pajisjet dhe makinerite e nevojshme per prodhimin,
paketimin dhe shperndarjen e kafes dhe sheqerit; si psh; makineria e pjekjes, elevatori,
makineria e ftohjes, perzierjes, makineria e prodhim paketimit te sheqerit.
Keto makineri jane gjysem automatike gjysem manuale dhe jane ne gjendje perfekte pune.
Shperndahet ne disa vende te ndryshme.
Xhiro mujore shkon deri ne 500.000 lek te reja.
Aktualisht eshte me qera me cmimin 100.000 Lek te reja.
Cmimi 180.000 euro.

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme