Detajet e prones

TRS-617-696 Toke ne shitje ne Kamez - Tirane

  • 2
  • 4
  • 40
  • 42
  • 44

Property ID : TRS-617-696

Shitje 500,000 Euro - Toka

Shitet toke ne Kamez
Toka ka nje sip. 5000 m2.
Ne te eshte ndertuar nje objekt 2 katesh, me sip. ndertimi:
Kati i perdhe: sip. 230 m2, lartesi 5 m i cili sherben si magazine.
Kati i pare: 300 m2, prej te cilave 150 m2 eshte organizuar ne nje apartament 3+1 dhe pjesa tjeter, 149 m2, mund te sherbeje per zyra ose banim.
Objekti eshte me leje ndertimi, shfrytezimi dhe me hipoteke.
Nga siperfaqja totale, 1350 m2 eshte kthyer ne truall ndertimi.
Projekti dhe leja e ndertimit eshte bere per ndertimin e 3 kateve.
Ndodhet edhe nje pus me thellesi 36 m.
Pjesa tjeter eshte toke are e cila eshte e mbjelle me peme frutore si:
150 rrenje ullinj, pjeshke, shege, hurma, dardha, rrush dhe peme te ndryshme dekorative.
Toka eshte e rrethuar me porte me vete.
Cmimi 500.000 euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme