Detajet e prones

TRS-617-698 Shiten magazina me siperfaqe te ndryshme ne autostraden Tirane-Durres. - Tirane

  • 1

Property ID : TRS-617-698

Shitje 550 Euro m2 - Magazine

Shiten magazina me siperfaqe te ndryshme ne autostraden Tirane-Durres.
Ndodhen ne nje bllok magazinash i cili eshte pozicionuar ne nje pike strategjike ku ka
aksesibilitet nga Tirana dhe porti i Durresit.
Magazinat jane ndertuar me standarte Europiane dhe kane infrastrukturen e duhur per sherbimet
qe mund te perdoren, rruge per kalimin e mauneve dhe automjeteve te tjera.
Ambjenti jashte eshte i sistemuar dhe i gjelberuar.
Magazinat shiten ne total ose vec e vec.
Cmimi 550 Euro/m2.

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme